blog
 • Ervaringen

  Tweede Week: Instagram fotoshoot!

  Nadat wij afgelopen week Instagram ingericht hadden, zijn we tegelijkertijd begonnen ons concept visueel uit te werken. Daarom was het deze week tijd voor een Instagram fotoshoot!

 • Ervaringen

  Eerste week op Instagram!

  Instagram is één van de populairste social media platformen, zeker als u een jongere doelgroep onder de 35 wilt benaderen. Tot nu toe waren wij niet actief op Instagram. Maar hier kwam twee weken geleden verandering in.

 • WordPress

  5 redenen om WordPress te gebruiken

  De markt voor Content Managment Systemen zoals WordPress is groot en ieder Systeem heeft zijn voor en nadelen. In dit Bericht gaan wij uitlichten wat de voordelen van WordPress zijn.

 • Coding

  Gutenberg blocks met REACT/JSX/SASS

  Met de komst van Gutenberg in de core van WorPress heeft zich het ontwikkelen van Plugins of Modules, die direct met het editen van content te maken hebben, verandert.

 • Tips & tricks

  Afbeeldingen kiezen voor je webpresentatie

  Afbeeldingen zijn belangrijke onderdelen van een wegpresentatie. Afbeeldingen bepalen naast de eerste indruk ook de sfeer van een website en dienen ter ondersteuning van je boodschap.

 • Coding

  Benodigdheden voor het inrichten van de Google Analyics Api

  Welke gegevens zijn belangrijk en hoe verkrijg je deze om met de Google Analytics API aan de slag te kunnen gaan.

 • WordPress

  Welkom WordPress 5.0, welkom Gutenberg editor

  Met de release van WordPress 5.0 kwam ook de grootste verandering ooit in WordPress: De nieuwe Gutenberg editor. Het is de nieuwe, dynamische manier om content aan een pagina of post toe te voegen en te beheren.

Dear Awwwesome,

Mijn naam is

en ik werk voor het bedrijf

Ik zou graag in contact met Awwwesome willen komen voor het volgende project

je kunt mij benaderen via 

of via

x

Become Awwwesome!

Wij houden van nieuwe Uitdagingen! Uw hoeft alleen maar je naam en je e-mail adres achter te laten en wij nemen zo snel mogelijk (binnen 24 uur) contact met u op.

x

Become Awwwesome!

Wij houden van nieuwe uitdagingen! Wilt uw regelmatig gebruik maken van onze hoogwaardige oplossingen? Wij hebben alleen uw naam en e-mail adres nodig! Wij nemen zo snel mogelijk (binnen 24 uur) contact met u op.

x

Vragen mag altijd!

En geen vraag blijft onbeantwoord. Stel je vraag en wij gaan zo snel mogelijk (binnen 24 uur) reageren: