Sorry mate, you are lost!

We couldn’t find the page you looking for

Vragen? neem contact met ons op

Misschien kunnen wij uw anders helpen?

Hieronder vind u een overzicht van alle belangrijke onderdelen op onze website. Alsnog niet wat u zocht? neem dan contact met ons op!

coffee cup

Onze Oplossingen voor u of uw klanten

Geen klant is als een ander, maar vaak zien wij dezelfde terugkerende problemen. Hiervoor ontwikkelen wij oplossingen die standaard in elk nieuw project ter beschikking gesteld worden.

 • Marketing

  WordPress Dashboard als Analytics tool

  Het Dashboard is de startpagina voor de beheerder en daarom het optimale moment om die voor hem belangrijke informatie via Google Analytics en Facebook te tonen.

 • Tijdsbesparing

  Overzichtelijke WordPress omgeving

  Niet relevante functionaliteit weggehaald Relevante functionaliteit logisch ingedeeld Instellingen worden op een centrale locatie ingericht

 • Marketing

  SEO vriendelijke web presentatie

  Technisch geoptimaliseerde broncode. Geschikt om bezoeker data in te richten en te meten Stelt juiste data voor overzichten op social media kanalen en zoekmachines ter beschikking

We put you in the online spotlight

Een website is meer dan een ontwerp en HTML code. Om uw website niet alleen aantrekkelijk en werkbaar te maken maar ook vindbaar en geoptimaliseerd voor de potentiële klant hebben wij oplossingen ontwikkeld die u daarbij helpen. Laat in de toekomst uw website voor u werken!

Aanpak (Think):

Een goed product is net een goede kop koffie: het begint al bij de keuze van de juiste koffiebonen (of in ons geval de juiste oplossingen in het voortraject) om niet alleen een kwalitatief goed product te bereiden maar ook om de juiste smaak van de klant te raken. Is de koffie te sterk of te slap voor uw doelgroep dan verliest u potentiële klanten en kan er geen optimale keuze gemaakt worden om het hoogst mogelijke aantal conversies te bereiken. Om u zo goed mogelijk te adviseren bij de keuzes voor uw nieuwe online presentatie bieden wij hiervoor drie oplossingen aan:

Designfase (Design)

De juiste koffieboon gekozen? Maar hoe gaat het nu verder? De beste koffieboon kan tot slechte koffie leiden als deze niet op de juiste manier verwerkt wordt. Iedere koffieboon heeft circa 1000 verschillende aroma’s en smaakstoffen. Om deze optimaal in te zetten moet de juiste maalgraad gekozen worden. Hetzelfde geldt voor uw designkeuzes: er zijn veel verschillende smaken en keuzes. Om de juiste smaak bij uw onderneming en uw online presentatie te vinden gebruiken wij de resultaten van het voortraject en ontwikkelen wij op basis daarvan de juiste vorm en kleurcombinaties voor uw business. Om hier een goed en volledige resultaat te bereiken hebben wij drie oplossingen die u en ons hierbij helpen:

Ontwikkeling (Develop):

Bij het bereiden van een goede kop koffie is ook de kwaliteit van het gebruikte water van groot belang. Een waterhardheid tussen de 7 en 14 ∞dH (middelhard) en een temperatuur tussen 92∞-96∞C is hierbij de beste keuze. Is de temperatuur lager, dan kan de koffie zuur worden. En is de temperatuur hoger, dan verdampen de aromastoffen te snel en wordt de koffie bitter. Ook bij de keuze van de gebruikte technieken houden wij rekening met uw behoeftes en de behoeftes van uw potentiële klant. En om ervoor te zorgen dat uw web presentatie steeds in de juiste temperatuur voor de klant is  kunnen wij uw website periodiek analyseren en bijsturen en verbeteren waar nodig. Voor deze fase hebben wij ook een drietal producten ontwikkeld die van ontwikkeling tot verbetering een goed resultaat waarborgen.

Kopje koffie?

De koffie ziet er lekker uit, toch? De juiste bonen, een perfecte bereiding en het optimale water. Krijgt u nu ook zin in een kopje? Misschien wordt het eens tijdom bij ons langs te komen en onder het genot van een goede kop koffie over de toekomst van uw online presentatie te praten. Laat ook uw klanten smullen van een lekker product dat door de beste mix van onze oplossingen precies afgestemd is op hun behoeftes.

Dear Awwwesome,

Mijn naam is

en ik werk voor het bedrijf

Ik zou graag in contact met Awwwesome willen komen voor het volgende project

je kunt mij benaderen via 

of via

x

Become Awwwesome!

Wij houden van nieuwe Uitdagingen! Uw hoeft alleen maar je naam en je e-mail adres achter te laten en wij nemen zo snel mogelijk (binnen 24 uur) contact met u op.

x

Become Awwwesome!

Wij houden van nieuwe uitdagingen! Wilt uw regelmatig gebruik maken van onze hoogwaardige oplossingen? Wij hebben alleen uw naam en e-mail adres nodig! Wij nemen zo snel mogelijk (binnen 24 uur) contact met u op.

x

Vragen mag altijd!

En geen vraag blijft onbeantwoord. Stel je vraag en wij gaan zo snel mogelijk (binnen 24 uur) reageren: