somebody is looking to a wall full of notes

Concurrentiegericht onderzoek

Wij gaan uw concurrenten analyseren op online gebied. Wat voor technieken gebruiken zij en hoe kunt u uw bedrijf positioneren?

Vragen? neem contact met ons op!

leer van uw concurrenten

doe het beter dan uw concurrenten

pak de kansen die uw concurrenten laten liggen

Uw online business is zoveel meer dan uw fysieke locatie

De plek waar uw bedrijf zich fysiek bevindt is allang niet meer bepalend. Internet is immers overal? Wij gaan uw concurrentie in kaart brengen om voor u ook het perfecte plekje op het internet te vinden. Een online concurrentie-analyse is op meerdere manieren mogelijk: deze kan bestaan uit een zoekwoorden analyse: welke online kanalen en content gebruiken uw concurrenten? Ook onderzoeken we of uw concurrenten gebruik maken van marketingtechnieken en welke technieken ze gebruiken op gebieden als online trust of online loyality.

Dear Awwwesome,

Mijn naam is

en ik werk voor het bedrijf

Ik zou graag in contact met Awwwesome willen komen voor het volgende project

je kunt mij benaderen via 

of via

x

Become Awwwesome!

Wij houden van nieuwe Uitdagingen! Uw hoeft alleen maar je naam en je e-mail adres achter te laten en wij nemen zo snel mogelijk (binnen 24 uur) contact met u op.

x

Become Awwwesome!

Wij houden van nieuwe uitdagingen! Wilt uw regelmatig gebruik maken van onze hoogwaardige oplossingen? Wij hebben alleen uw naam en e-mail adres nodig! Wij nemen zo snel mogelijk (binnen 24 uur) contact met u op.

x

Vragen mag altijd!

En geen vraag blijft onbeantwoord. Stel je vraag en wij gaan zo snel mogelijk (binnen 24 uur) reageren: