A Bike with a wordpress logo insteat of wheels

Overzichtelijke WordPress omgeving

Vragen? neem contact met ons op!

minimalistisch

niet relevante functionaliteit wordt weggehaald

overzichtelijk

relevante functionaliteit logisch ingedeeld

centraal

instellingen worden op een centrale locatie ingericht

De standaard WordPress omgeving is zo opgezet dat deze door iedereen gebruikt kan worden. 

Zowel de professionele ontwikkelaar, de template bouwer, de admin als ook de klant maakt gebruik van dezelfde backend. Hierdoor is het voor de eindklant, die vaak hooguit enkele keren per maand in de WordPress omgeving komt, moeilijk om overzicht te houden. Wij halen die voor de klant belangrijke onderdelen naar voren. Op die manier vind de klant makkelijk zijn weg zonder lang te moeten zoeken en zonder dat hij dingen aan kan passen die voor hem niet relevant zijn. 

“Menus” een centrale plek geven:

In WordPress is het onderdeel “Menus” waar de klant de navigaties mee kan beheren verstopt onder het navigatiepunt “Appearance”. Dit halen wij direct naar het hoofdmenu van WordPress. Ook alle navigatiemogelijkheden kan de klant van hieruit direct benaderen zonder deze eerst omslachtig in een extra tab op de pagina “Menus” te moeten kiezen.

Wij voegen het menupunt “Global Settings” toe:

Hier voegen wij alle voor de eindklant relevante instellingen toe. Bijvoorbeeld kan hij hier zijn naw gegevens, email instellingen of social media instellingen zelf beheren.

De klant komt niet in aanraking met instellingen die de werking van de website beïnvloeden of die voor hem niet relevant zijn. Hierdoor houden wij het overzichtelijk voor de klant. 

Wij halen “Settings”, “Comments”, “Appearance”, “Plugins” en “Tools” uit het navigatiemenu.

Omdat een standaard website meestal geen commentaar functie bied zijn “Comments” overbodig. Ook “Settings”, “Appearance” en “Plugins” worden overbodig als de website door een professionele ontwikkelaar gebouwd is. Deze instellingen zijn dan al gedaan en de klant hoeft zich hier geen zorgen over te maken. Hij hoeft hier dus ook niet mee mee in aanraking te komen.

Voorbeeld nieuwe navigatie structuur:

Wj proberen het voor de klant zo makkelijk mogelijk te maken. WordPress hoeft geen onoverzichtelijke omgeving te zijn waar de klant niet meer weet wat hij wel en niet mag veranderen. Op deze manier brengen wij support uren en ondersteuning door de webbouwer omlaag. Hierdoor ontstaan uiteindelijk minder bijkomende kosten voor de eindklant.

Dear Awwwesome,

Mijn naam is

en ik werk voor het bedrijf

Ik zou graag in contact met Awwwesome willen komen voor het volgende project

je kunt mij benaderen via 

of via

x

Become Awwwesome!

Wij houden van nieuwe Uitdagingen! Uw hoeft alleen maar je naam en je e-mail adres achter te laten en wij nemen zo snel mogelijk (binnen 24 uur) contact met u op.

x

Become Awwwesome!

Wij houden van nieuwe uitdagingen! Wilt uw regelmatig gebruik maken van onze hoogwaardige oplossingen? Wij hebben alleen uw naam en e-mail adres nodig! Wij nemen zo snel mogelijk (binnen 24 uur) contact met u op.

x

Vragen mag altijd!

En geen vraag blijft onbeantwoord. Stel je vraag en wij gaan zo snel mogelijk (binnen 24 uur) reageren: