Ten Broeke meubelen

Online showroom voorbeeld

Hoi Quinten

Hieronder heb ik een voorbeeld voor  het “360 graden showroom” idee gevisualiseerd: Je ziet hier een vrouw die een jurk presenteert. Je kunt vervolgens met een linke muis klik van links naar rechts swipen. Je zult zien dat de dame dan beweegt en zich draait. De klant heeft dus de mogelijkheid de hele jurk te bekijken en heeft volle controle over de animatie. In dit geval moet je je muis gebruiken om de animatie te controleren, maar er zijn nog een aantal andere opties mogelijk: Zoals bijvoorbeeld op https://awwwesome.nl/services/. Je ziet links een kleine koffie animatie (alleen op desktop, niet op mobiel!) die mee scrollt. Hier gebruiken wij dezelfde techniek maar in plaats van de muis te gebruiken wordt deze dus controleert via het scrollen van de pagina.

x

Become Awwwesome!

Wij houden van nieuwe Uitdagingen! Uw hoeft alleen maar je naam en je e-mail adres achter te laten en wij nemen zo snel mogelijk (binnen 24 uur) contact met u op.

x

Become Awwwesome!

Wij houden van nieuwe uitdagingen! Wilt uw regelmatig gebruik maken van onze hoogwaardige oplossingen? Wij hebben alleen uw naam en e-mail adres nodig! Wij nemen zo snel mogelijk (binnen 24 uur) contact met u op.

x

Vragen mag altijd!

En geen vraag blijft onbeantwoord. Stel je vraag en wij gaan zo snel mogelijk (binnen 24 uur) reageren: