mockup on a computer

constante stijl

bespaart tijd

focus op content creatie

Sinds eind 2018 is het creëren van content met WordPress 5.0 nog flexibeler geworden

Met de nieuwe content editor “Gutenberg” heeft de gebruiker  alle vrijheid die nodig is, om een pagina volledig naar eigen wens vorm te geven. Maar deze flexibiliteit heeft een nadeel: Het kost tijd omdat er geen vaste template is, die de indeling van de pagina al voordefinieert. 

Zonder template moet de beheerder alle contentblokken zelf bij elkaar zoeken en inrichten. 

Vaak hebben een aantal pagina’s dezelfde indeling. Denk bijvoorbeeld aan nieuwspagina’s. Deze hebben dezelfde structuur: Er is bovenaan een grote afbeelding met daarin een mooie headline, daaronder staat een korte inleiding plus de datum van het nieuwsitem en informatie over de auteur. Helemaal onder aan de pagina heb je een blok “laatste nieuwsberichten” zodat de lezer direct verder kan klikken. Daartussen staat uiteindelijk het nieuwsbericht, waar de content per nieuwsitem steeds anders is. 

zonder template
Zonder Template is de Pagina wit en moet helemaal zelf ingericht worden

Precies hiervoor zijn templates bedoeld

Ze geven de beheerder een vastgelegde, globale structuur, die hij alsnog naar zijn wensen vorm kan geven. De beheerder kan zich volop op het creëren van het nieuws richten zonder dat hij voor ieder nieuwsitem weer dezelfde structuur en indeling van de pagina bij elkaar moet zoeken. 

template
template met voorgedefinieerde content blokken

Wat wij doen

Wij ontwikkelen voor ieder project een aantal geschikte templates waar de klant gebruik van kan maken. De klant heeft dus te alle tijde de mogelijkheid om een van deze templates te kiezen en vervolgens zelf aan te passen en content toe te voegen.  De vrijheid wordt niet beperkt, maar logische indelingen voorgedefinieerd. 

Met templates geven wij de beheerder een sjabloon voor het toevoegen van content. Dit bespaart hem tijd, zonder dat hij de vrijheid inlevert om zelf te bepalen, hoe de pagina eruit moet komen te zien. 

Dear Awwwesome,

Mijn naam is

en ik werk voor het bedrijf

Ik zou graag in contact met Awwwesome willen komen voor het volgende project

je kunt mij benaderen via 

of via

x

Become Awwwesome!

Wij houden van nieuwe Uitdagingen! Uw hoeft alleen maar je naam en je e-mail adres achter te laten en wij nemen zo snel mogelijk (binnen 24 uur) contact met u op.

x

Become Awwwesome!

Wij houden van nieuwe uitdagingen! Wilt uw regelmatig gebruik maken van onze hoogwaardige oplossingen? Wij hebben alleen uw naam en e-mail adres nodig! Wij nemen zo snel mogelijk (binnen 24 uur) contact met u op.

x

Vragen mag altijd!

En geen vraag blijft onbeantwoord. Stel je vraag en wij gaan zo snel mogelijk (binnen 24 uur) reageren: