Mode pupet

Fioretti Classics

fioretticlassics.com

nog vragen? Neem contact met ons op

Klant

Het nieuwe kledingmerk Fioretti produceert en verkoopt hoogwaardige kleding gemaakt uit de mooiste materialen, gedesignd in Nederland en geproduceerd in Italie. Het Bedrijf is gevestigd in Enschede maakt gebruikt van ambassadeurs uit de schermsport om het merk bij hun klanten te introduceren. Het oogmerk ligt op overhemden, t-shirts, caps en shorts.

Fioretti homepage

Opdracht

Na een moeilijke start bij een andere ICT bedrijf kwam Fioretti bij ons om de website in beheer te nemen en hun wensen op de juiste manier voor het web te vertalen. Verder moest een compleet nieuwe webdesign gerealiseerd worden welke op hun wensen werd aangepast.

fioretti lookbook and images

Webpresentatie

Voor Fioretti hebben wij een webshop gerealiseerd met Woocommerce. Naast een gebruiksvriendelijke, responsive webshop is er ook een Lookbook ontstaan die de klant zelf kan beheren. De shop is overzichtelijk, minimalistisch maar heeft toch een hoogwaardige uitstraling. De detailpagina’s maken gebruik van grote, gedetailleerde afbeeldingen zodat niet alleen de print, maar ook de stof van het product goed te zien is. Hiervoor hebben wij een zoom functionaliteit gerealiseerd die gebruik maakt van de hele breedte zodra de potentiële klant de producten goed kan bekijken. 

Dear Awwwesome,

Mijn naam is

en ik werk voor het bedrijf

Ik zou graag in contact met Awwwesome willen komen voor het volgende project

je kunt mij benaderen via 

of via

x

Become Awwwesome!

Wij houden van nieuwe Uitdagingen! Uw hoeft alleen maar je naam en je e-mail adres achter te laten en wij nemen zo snel mogelijk (binnen 24 uur) contact met u op.

x

Become Awwwesome!

Wij houden van nieuwe uitdagingen! Wilt uw regelmatig gebruik maken van onze hoogwaardige oplossingen? Wij hebben alleen uw naam en e-mail adres nodig! Wij nemen zo snel mogelijk (binnen 24 uur) contact met u op.

x

Vragen mag altijd!

En geen vraag blijft onbeantwoord. Stel je vraag en wij gaan zo snel mogelijk (binnen 24 uur) reageren: