Javascript code on screen

EasyTerra Autohuur

autoverhuuer-schiphol.nl en autoverhuur-amsterdam.nl

nog vragen? Neem contact met ons op

Klant

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke onderneming gericht op het vergelijken van prijzen in de online autoverhuur branche. EasyTerra Autohuur vergelijkt tarieven van meerdere aanbieders tegelijkertijd en werkt hierbij samen met grote aanbieders zoals Hertz, Europcar, Avis, Budget en Alamo. Op deze manier vindt iedereen op het platform altijd concurrerende tarieven, zonder de kwaliteit van de service uit het oog te verliezen.

Autoverhuur Schiphol Homepage

Opdracht

EasyTerra Autohuur was op zoek naar een betrouwbare partner voor het realiseren van Javascript werkzaamheden voor hun platform. Het platform zelf wordt ontwikkeld met een mix uit Symphony(PHP), Node (Server side Javascript) en Javascript. 

Autoverhuur Schiphol search

Webontwikkeling

Voor de webpresentatie waren wij onder andere verantwoordelijk voor het presenteren van de juiste data, de communicatie van User Interaction en server en het instellen en presenteren van correcte filtermogelijkheden. Ook de juiste weergave op alle toestellen hebben wij gerealiseerd. Het platform is herbruikbaar. Zo bestaan naast autoverhuur Schiphol ook andere portalen zoals Autoverhuur Amsterdam die gebruik maken van dezelfde technieken. Voor dit project was een nauwe samenwerking met het Easy Terra team op locatie in Leeuwarden belangrijk waardoor wij vaak op locatie gewerkt hebben.

Dear Awwwesome,

Mijn naam is

en ik werk voor het bedrijf

Ik zou graag in contact met Awwwesome willen komen voor het volgende project

je kunt mij benaderen via 

of via

x

Become Awwwesome!

Wij houden van nieuwe Uitdagingen! Uw hoeft alleen maar je naam en je e-mail adres achter te laten en wij nemen zo snel mogelijk (binnen 24 uur) contact met u op.

x

Become Awwwesome!

Wij houden van nieuwe uitdagingen! Wilt uw regelmatig gebruik maken van onze hoogwaardige oplossingen? Wij hebben alleen uw naam en e-mail adres nodig! Wij nemen zo snel mogelijk (binnen 24 uur) contact met u op.

x

Vragen mag altijd!

En geen vraag blijft onbeantwoord. Stel je vraag en wij gaan zo snel mogelijk (binnen 24 uur) reageren: