woman in Server park

Domain Hosting

domain-hosting.de

nog vragen? Neem contact met ons op

Klant

Domain Hosting is een hostingbedrijf gevestigd in Duitsland. Het bedrijf biedt verschillende pakketten aan voor zowel kleine bedrijven als voor grote internationale organisaties. Het assortiment bestaat uit domeinregistratie, hostingpakketten voor verschillende CMS systemen en het verhuren en ter beschikking stellen van cloud en server oplossingen. Daarnaast bieden ze een uitgebreide support aan hun klanten.

domain hosting homepage

Opdracht

De huisstijl van Domain Hosting was te ouderwets en aan vervanging toe. Het idee was om een nieuw, tijdloos logo vorm te geven waardoor direct duidelijk wordt wat Domain hosting doet. Daarnaast miste de webpresentatie een voor de eindklant duidelijke indeling en een frisse uitstraling. De webshop heeft veel content en informatie die alsnog op een duidelijke, structurele manier gepresenteerd moest worden. 

Domain hosting akkordion usage

Huisstijl

Wij hebben bij Domain Hosting voor een text logo gekozen omdat dat sowieso al goed past bij hun business. Daarnaast hebben wij het icon voor server (drie blokken boven elkaar) verwerkt in de “s” van “Hosting”. Voor alle offline- en printmedia is onder het logo nog de URL geïntegreerd en bij de diensten Domein, Webhosting, Hosting Plus, Cloud Hosting, en Server hebben wij verschillende pakketten grafisch uitgewerkt zodat er ook een soort van “fysiek product” aan de eindklant gepresenteerd kan worden.

Webpresentatie

Om alle services en inhoud voldoende plek te kunnen geven hebben wij gebruik gemaakt van een grote, gedetailleerde hoofdnavigatie. Voor de inhoud hebben wij gebruik gemaakt van een accordion menu en tabs waarbij de belangrijkste informatie altijd in beeld is. Zo kan de eindklant uiteindelijk zelf kiezen welke informatie belangrijk voor hem is en welke hij weg laat. De eerste stap voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe webpresentatie is het zoeken van het juiste domein. Deze stap hebben wij meegenomen in de header. Op deze manier is de functionaliteit altijd in beeld. 

De footer is met een grote oogmerk op Online Trust ontwikkeld. Domain Hosting kan op iedere pagina verschillende klantenbeoordelingen plaatsen. Daarnaast tonen wij ook een aantal belangrijke certificaten. Op die manier halen wij de onzekere klant, die nog niet van alle gegevens overtuigd is, op een “emotionele” manier over om hem alsnog van de diensten van Domain Hosting te overtuigen. 

Dear Awwwesome,

Mijn naam is

en ik werk voor het bedrijf

Ik zou graag in contact met Awwwesome willen komen voor het volgende project

je kunt mij benaderen via 

of via

x

Become Awwwesome!

Wij houden van nieuwe Uitdagingen! Uw hoeft alleen maar je naam en je e-mail adres achter te laten en wij nemen zo snel mogelijk (binnen 24 uur) contact met u op.

x

Become Awwwesome!

Wij houden van nieuwe uitdagingen! Wilt uw regelmatig gebruik maken van onze hoogwaardige oplossingen? Wij hebben alleen uw naam en e-mail adres nodig! Wij nemen zo snel mogelijk (binnen 24 uur) contact met u op.

x

Vragen mag altijd!

En geen vraag blijft onbeantwoord. Stel je vraag en wij gaan zo snel mogelijk (binnen 24 uur) reageren: