SchoonInDeTrein

SchoonInDeTrein is een initiatief dat voortkwam uit de schoonmakers staking door o.a. NS-personeel begin 2014. Hiervoor mocht Awwwesome de nieuwe website vormgeven en ontwikkelen.

Webdesign:
Het webdesign sluit aan bij de huisstijl van SchoonInDeTrein en heeft een frisse en unieke uitstraling. De focus ligt hierbij op de vormgeving van de slider en de Google Maps weergave. Omdat SchoonInDeTrein vooral actief wil zijn op Twitter, zijn hier ook diverse stijlelementen beïnvloed door dit social media kanaal.

Ontwikkeling:
Het oogmerk bij deze website ligt bij de Google Maps implementatie. De klant kan zelf instellen welke Google Maps marker getoond wordt. De website bezoeker kan automatisch zijn huidige positie via de GPS implementatie ophalen. Op deze manier is het makkelijker om vuilnis in de trein te melden en te versturen. Ook is deze website responsive ontwikkeld. Mensen die met de trein reizen zijn vaak met hun telefoon of tablet online waardoor dit een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling is.

Tweet about this on TwitterShare on Facebook
schoonindetrein []

Oplossingen

Webontwikkeling

Webontwikkeling Webontwikkeling animation
Wij zetten met moderne technologieën het webdesign en de functionaliteit uit het voortraject om tot een werkend product.
Website op maat
Schaalbaar voor alle beeldschermen
Zelf te onderhouden via CMS

Webdesign

Webdesign Webdesign animation
Als visueel uitgangspunt gebruiken wij uw huisstijl en als structureel uitgangspunt de mockups. Het perfecte duo voor een awwwwesome webdesign.
Gebaseerd op functionaliteit en smaak
Klantgericht en laagdrempelig
Oog voor detail en gebruiksvriendelijkheid

Mockups

Mockups Mockups animation
Met mockups vormen wij de link tussen de resultaten van het voortraject. Puur op structurele basis visualiseren wij alle functionaliteiten tot een overzichtelijk raamwerk van uw website.
Inzicht op inhoud zonder afleiding van design
Het concept schetsmatig vertaald
Opdeling van elementen op basis van prioriteiten
iconPlus

Afspraak maken?

mke an appointment
iconPlus

Even praten?

talk to us
iconPlus

Of Mailen?

mail us
iconEqual

Hebt u vragen?

ask us