Een aanpak naar uw wensen

Wij zoeken voor u de perfecte mix van marketing, design en web ontwikkeling om het maximale uit uw online presentatie te halen. Onze producten zijn net als tandwielen, ze sluiten naadloos in elkaar aan en zijn een drijfkracht voor succes!

Aanpak one
Aanpak two
Aanpak three

Think

Een goed product is net een goede kop koffie: het begint al bij de keuze van de juiste koffiebonen (of in ons geval de juiste oplossingen in het voortraject) om niet alleen een kwalitatief goed product te bereiden maar ook om de juiste smaak van de klant te raken. Is de koffie te sterk of te slap voor uw doelgroep dan verliest u potentiële klanten en kan er geen optimale keuze gemaakt worden om het hoogst mogelijke aantal conversies te bereiken. Om u zo goed mogelijk te adviseren bij de keuzes voor uw nieuwe online presentatie bieden wij hiervoor drie oplossingen aan:

Design

De juiste koffieboon gekozen? Maar hoe gaat het nu verder? De beste koffieboon kan tot slechte koffie leiden als deze niet op de juiste manier verwerkt wordt. Iedere koffieboon heeft circa 1000 verschillende aroma’s en smaakstoffen. Om deze optimaal in te zetten moet de juiste maalgraad gekozen worden. Hetzelfde geldt voor uw designkeuzes: er zijn veel verschillende smaken en keuzes. Om de juiste smaak bij uw onderneming en uw online presentatie te vinden gebruiken wij de resultaten van het voortraject en ontwikkelen wij op basis daarvan de juiste vorm en kleurcombinaties voor uw business.

Develop

Bij het bereiden van een goede kop koffie is ook de kwaliteit van het gebruikte water van groot belang. Een waterhardheid tussen de 7 en 14 8dH (middelhard) en een temperatuur tussen 928-968C is hierbij de beste keuze. Is de temperatuur lager, dan kan de koffie zuur worden. En is de temperatuur hoger, dan verdampen de aromastoffen te snel en wordt de koffie bitter. Ook bij de keuze van de gebruikte technieken houden wij rekening met uw behoeftes en de behoeftes van uw potentiële klant. En om ervoor te zorgen dat uw web presentatie steeds in de juiste temperatuur voor de klant is kunnen wij uw website periodiek analyseren en bijsturen en verbeteren waar nodig. Voor deze fase hebben wij ook een drietal producten ontwikkeld die van ontwikkeling tot verbetering een goed resultaat waarborgen:

Kopje koffie?

De koffie ziet er lekker uit, toch? De juiste bonen, een perfecte bereiding en het optimale water. Krijgt u nu ook zin in een kopje? Misschien wordt het eens tijd om bij ons langs te komen en onder het genot van een goede kop koffie over de toekomst van uw online presentatie te praten. Laat ook uw klanten smullen van een lekker product dat door de beste mix van onze oplossingen precies afgestemd is op hun behoeftes.

Tweet about this on TwitterShare on Facebook